Material för vibratorer

sex-karlekDe mest uppskattade och välanvända sexleksakerna idag är mest troligen olika typer av vibratorer.

De kommer i så  många olika utföranden och varianter att det är en veritabel djungel där ute – från enkla massagestavar till vibrerande ägg. Denna produkts anor sträcker sig längre bak i tiden än man tror och den har utvecklats, uppdaterats och förfinats en hel del på vägen. Dessa framsteg kan du ta del av hos Amorbutiken.

Idag kommer de i en rad olika material som alla har olika egenskaper. Ta cyberskin som exempel. Detta material skapades för att vara så likt mänsklig hud som möjligt. Tar du på det så är det varmt och mjukt, och bara det faktum att maskinen som tillverkar det designades av NASA säger en hel del. Det finns många andra liknande material på marknaden, så som Futurotic och Eroskin, och alla delar i stort sett samma egenskaper. Hållbarheten är mycket bra, till och med bättre än Latex. Men smakar det så kostar det, och cyberskin är ett relativt dyrt material när det kommer till sexleksaker. Tänk på att endast använda vattenbaserade glidmedel med detta och många andra material. På Amorbutiken finns ett stort urval av kvalitativa glidmedel att välja bland.

Ett annat kvalitativt men dyrt material som används i vibratorer är silikon. Det värms upp väldigt snabbt och känns realistiskt, vilket gör det till ett utmärkt val för bland annat vibrerande ägg. Eftersom det helt saknar porer så är det dessutom mycket enkelt att göra rent, och vårdar du din produkt bra så kan den hålla i åratal. Man får dock aldrig använda silikonbaserade glidmedel med sexhjälpmedel av silikon eftersom produkten kan komma till skada.

För den som vill ha lite billigare alternativ så kan materialet jelly vara något. Det tillverkas av en blandning av PVC och gummi vilket resulterar i en mjuk och geléliknande produkt. Ibland kan det ha en gummiliknande odör, så vissa föredrar att endast använda jelly tillsammans med en kondom. Ett liknande material är elastomerer. Det anses hålla högre kvalitet än jelly och eftersom det passar bra för att ta fram texturer så är det ett populärt material när det kommer till vibratorer.

Nu när du vet lite mer om material så är det väl dags att börja utforska och experimentera. Ta en titt hos Amorbutiken och välj och vraka bland de kvalitativa produkterna. Härliga vibrerande ägg, smaksatta glidmedel eller en uppsjö av andra produkter – valet är ditt! För att läsa mer om sex och samlevanad klicka här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *