Bli inspirerad varje dag – Läs magazine

Söker ni efter inspiration varje dag om arbete och framtid, resor och mat etc.? Ja, då har vi verkligen kommit rätt då vi tänkte ta upp ämnet med hur man kan hitta inspiration varje dag på ett enkelt, kort och informativt samt få nya idéer och framtidsutsikter för företaget och också i vardagen. Det hela börjar med att läsa en tidning som heter Enterprise Magazine, där man dagligen har många artiklar och tips till idéer, och där människor läser den varje dag. Enterprise Magazine finn inte bara på webben utan har även en tidning som ges ut 6 gånger per år med större reportage, men en daglig dos får man genom att besöka deras hemsida varje dag. Här hittar man många intressanta artiklar och älskar man man så blir man inte heller missnöjd.

Vi går ut på Enterprise Magazine hemsida och hittar direkt en artikel om härlig exotisk mat, som är just nu om libanesisk mat och många kanske undrar vad man kan äta den. Enterprise Magazine har hittat en restaurang precis utanför Stockholm i Bromma som är ett center före företagandet i Stockholmsregionen. Här berättar ägaren om att det finns många duktiga libaneser i Sverige men att de har inte vågat tagit steget till att öppna eget. Idag så skriver Enterprise Magazine om att han själv tar hit kockar från Libanon som arbetar i hans restaurang och man anpassar också maträtterna till den Svenska kulturen. Det är härligt att se denna typ av framtidstänkande och många liknande artiklar hittar du hos Enterprise Magazine om mat.

Enterprise Magazine om skolan

Skolan är ett annat viktigt ämne och sätts under luppen hela tiden av Enterprise Magazine. Just nu har man tittar på en skola i Trångsund som ä privat och funnits över 20 år. Här så har man en annan typ av filosofi som verkar fungera både för lärare och barn, och det går ut på att lära sig om naturen och även miljön så att barnen blir medvetna vad som händer när kastar sopor etc. Idag är skolan så populär att det inte finns plats till alla som vill börja. Deras engagemang är högt inom natur och med denna speciella inriktning så har man lyckas med vad man vill och läs mer i Enterprise Magazine på deras hemsida. Så låt er själva se framåt för att Enterprise Magazine hjälper er med nya idéer för framtiden och ni kommer att öppna era sinnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *